Natten er lavet af glas

Ny ungdomsforestilling med urpremiere på Nørregaards Teater 10 marts 2024

Københavnspremiere på Teater ZeBu den 21 marts 2024

Ungdommelig kådhed, spirende seksualitet og tilfældigheder til en fest vender op og ned på Najas liv. Den ene dag vellidt pige i 9a, den næste dag stjerneluder. Det starter mandag morgen, i klassen, midt under et oplæg om Krystalnatten i 1938 …

Jeg kigger op mod himlen. Natten er lavet af glas. Glas som krakelerer i mørket, mest af alt i mørket, lige inden jeg skal sove … Det er også fordi jeg tog de bukser på. Dem med stjernerne. Hvis ikke jeg havde haft dem på, så havde Lucas aldrig lavet den stjernerøvssnap. Caro siger, jeg skal lade som ingenting. Lucas the asshole lider af stjernemisundende. Klart nok når man selv er et røvhul! Hvis bare jeg havde fået mit første kys af Jonas … og ikke af Rasmus. Så var rygterne nok ikke startet. Og så havde jeg aldrig holdt den fest. Den fest var en fejl. På en skala fra ét til ti, så var det en fejl tusind. Hvis ikke det var for den fest, så var Caro stadig min bedste veninde. Og Jonas måske min kæreste? Nu har Jonas anmeldt mig for vold …
 

Medvirkende: Siff Vintersol og Malaika Berenth Mosendane
Instruktør og dramatiker: Betina Grove
Komponist og lyddesigner: Kirstine Stubbe Teglbjærg
Scenografi og kostumedesigner: Cæcilie Schjødt Tørnsø
Lysdesigner: Flora Brandt

Lydtekniker og afvikler: Oliver Svensson

Bygger: Mariana Cara D'Anjo og Ollerup Maskinfabrik A/S

 

Pressefotos: Per Morten Abrahamsen

Produktionsleder: Emilie Hasling Rasmussen

Produktionsassistent: Katrine Nysted Rasmussen

Administration: Dorte Wittrock

 

Tak til Mikkel Peter Larsen, Jakob Ebbe, Mikkel Reenberg, Maja Grove Ankerdal og veninder, Line Mørkeby, Dramatiker Væksthus og Kånstkollektivet.

 

Støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Axel Muusfeldts Fond, Louis-Hansens Fond og Dansk Skuespillerforbund.

Natten er lavet af glas

Ny ungdomsforestilling med urpremiere på Nørregaards Teater 10 marts 2024

Københavnspremiere på Teater ZeBu den 21 marts 2024

Ungdommelig kådhed, spirende seksualitet og tilfældigheder til en fest vender op og ned på Najas liv. Den ene dag vellidt pige i 9a, den næste dag stjerneluder. Det starter mandag morgen, i klassen, midt under et oplæg om Krystalnatten i 1938 …

Jeg kigger op mod himlen. Natten er lavet af glas. Glas som krakelerer i mørket, mest af alt i mørket, lige inden jeg skal sove … Det er også fordi jeg tog de bukser på. Dem med stjernerne. Hvis ikke jeg havde haft dem på, så havde Lucas aldrig lavet den stjernerøvssnap. Caro siger, jeg skal lade som ingenting. Lucas the asshole lider af stjernemisundende. Klart nok når man selv er et røvhul! Hvis bare jeg havde fået mit første kys af Jonas … og ikke af Rasmus. Så var rygterne nok ikke startet. Og så havde jeg aldrig holdt den fest. Den fest var en fejl. På en skala fra ét til ti, så var det en fejl tusind. Hvis ikke det var for den fest, så var Caro stadig min bedste veninde. Og Jonas måske min kæreste? Nu har Jonas anmeldt mig for vold …
 

Medvirkende: Siff Vintersol og Malaika Berenth Mosendane
Instruktør og dramatiker: Betina Grove
Komponist og lyddesigner: Kirstine Stubbe Teglbjærg
Scenografi og kostumedesigner: Cæcilie Schjødt Tørnsø
Lysdesigner: Flora Brandt

Lydtekniker og afvikler: Oliver Svensson

Bygger: Mariana Cara D'Anjo og Ollerup Maskinfabrik A/S

 

Pressefotos: Per Morten Abrahamsen

Produktionsleder: Emilie Hasling Rasmussen

Produktionsassistent: Katrine Nysted Rasmussen

Administration: Dorte Wittrock

 

Tak til Mikkel Peter Larsen, Jakob Ebbe, Mikkel Reenberg, Maja Grove Ankerdal og veninder, Line Mørkeby, Dramatiker Væksthus og Kånstkollektivet.

 

Støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Axel Muusfeldts Fond, Louis-Hansens Fond og Dansk Skuespillerforbund.

Teatret st. tv 20 36 36 16 post@teatretsttv.dk

Teatret st. tv
20 36 36 16
post@teatretsttv.dk